VERHUISDIENSTEN

VERHUIZING BINNEN NEDERLAND

We zijn een rasecht verhuisbedrijf met passie voor verhuizen. We verhuizen iedereen van en naar de Randstad. Zo zijn we onder andere werkzaam in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Hoofddorp en Haarlem.

SENIORENVERHUIZING

Senioren hebben vaak wat meer aandacht nodig tijdens een verhuizing. Zo kunnen senioren er o.a. voor kiezen om hulp te krijgen bij het af -en aansluiten van elektronische apparaten en het bezemschoon opgeleverd krijgen van de woning.

EXPAT VERHUIZING

Nederland telt veel expats, zo'n 200.000. Deze expats komen en gaan en dat betekent: verhuizen. Wij hebben speciaal voor expats een verhuisservice waarin we de verhuizing van en naar het land van herkomst van A tot Z regelen. Met onze expat verhuisservice ontzorgen we expats bij het verhuizen van of naar de   (binnen)steden van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Haarlem en Utrecht.

VERHUIZING AMSTERDAM

Je gaat verhuizen van of naar Amsterdam en wilt daar graag hulp bij hebben. Ons verhuisbedrijf komt graag langs voor een persoonlijke kennismaking en zo samen de verhuisplannen te bespreken. Een goede voorbereiding is belangrijk bij een goede, vlotte verhuizing. Wij van Verhuisservice+ hebben ruime ervaring in zowel grote als kleine verhuizingen en ontzorgen u graag door onze verhuisservice.

VERHUISLIFT SERVICE

Is het niet mogelijk om uw (grote) meubelstukken via de trap naar boven/beneden te brengen? Wij dit doen graag voor u met onze professionele verhuislift! Zo krijgen we al uw meubelstukken zonder problemen boven/beneden.

SPOED VERHUIZING

Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar om je te helpen en verzorgen de gehele verhuizing. Wanneer je de spoed verhuisservice aanvraagt, bieden wij vaste prijzen aan die wij van te voren kenbaar maken.  Elke verhuizing is uniek en zo moet deze dan ook behandeld worden.