ONS VERHUISBEDRIJF: VERHUISSERVICE+

"UW VERHUIZING IS ONZE ZORG"

Verhuisservice+ is een verhuisbedrijf gevestigd in Sassenheim. Met liefde voor het vak en onze ervaren verhuis professionals zorgen we ervoor dat elke verhuizing een succes wordt. Ons motto is daarom ook ''Uw verhuizing is onze zorg''. Om dit te realiseren houden we van heldere communicatie, staat klantvriendelijkheid bij ons op nummer 1 en zorgen we met onze professionele aanpak dat uw (dierbare) bezittingen van A naar B worden verhuisd. Zo hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over de verhuizing!

VERHUISSPECIALISTEN

Om van uw verhuizing een succes te maken is het van belang dat onze mannen weten wat ze doen. Onze verhuisspecialisten doen waar ze goed in zijn: verhuizen.

VERHUISWAGENS

Uw spullen moeten we natuurlijk goed en vakkundig kunnen vervoeren. Dit doen wij met schone verhuiswagens. Zo brengen we uw spullen snel en veilig van A naar B.

VERHUISLIFTEN

Woont u boven en is  er geen lift aanwezig? Geen probleem! Wij hebben de allerbeste liften waarmee we uw spullen in no-time beneden hebben.

VERHUISDOZEN

Geen zin of tijd om verhuisdozen te kopen bij een bouwmarkt? Geen probleem! Wij leveren sterke verhuisdozen in verschillende formaten voor een zachte prijs.