EXPAT VERHUIZING

VERHUIZEN VAN EN NAAR NEDERLAND

Het verhuizen van spullen is geen alledaagse gebeurtenis. Laat staan als het naar een ander land gebeurd. Het is belangrijk om, wanneer je ervoor kiest een verhuisbedrijf je verhuizing te laten doen, een bedrijf te kiezen waar je een vertrouwt gevoel bij hebt. Wij komen dan altijd persoonlijk langs voorafgaand wij definitieve samenwerking aangaan. Wij vinden het net als de verhuizer zelf onwijs belangrijk dat er een goede klik is.

HOE GAAT EEN EXPAT VERHUIZING IN ZIJN WERK?

Je hoeft zelf niet veel te doen, behalve een bestemming op te geven. Vanaf daar regelen wij de rest. Tijdens het hele proces zijn wij je contactpersoon met continue communicatie over stand van zaken. Wij houden altijd rekening met verschillende soorten inboedel. Denk aan kunst of antiek, meeverhuizen van huisdier(en) en/of vervoersmiddelen.

KUNNEN WIJ HELPEN MET EEN EXPAT VERHUIZING?

Voor een dusdanige verandering als die van een expat verhuizing, maken wij graag een persoonlijke afspraak. We bespreken dan alle praktische zaken en nemen je mee door het hele verhuisproces. 

Het maakt voor ons niet uit of je in vooronderzoek bent of je al zeker weet wanneer je gaat verhuizen. Wij helpen je graag verder.

BEL OF MAIL DIRECT VOOR VRAGEN OVER JOUW VERHUIZING